Promoció 50%+50%: porta una nova sòcia o soci !

Avisos

50%+50%: Si aconseguiu que una entitat o persona s’associï a Pangea per primera vegada, durant el primer any tant vosaltres com la nova entitat o persona sòcia pagareu només la meitat de la quota de soci pels nostres serveis de Pangea.

Us convidem a difondre els materials de comunicació que us adjuntem entre les persones vinculades a la vostra entitat, les organitzacions amb qui treballeu i la vostra xarxa de contactes, i convidar-los a associar-se a Pangea.

Si aconseguiu que algú s’uneixi a Pangea durant les properes setmanes (abans d’abril), el descompte es farà efectiu ja en aquest nou període de facturació, així que… aprofiteu!

 

AVIS IMPORTANT: Canvis en els sistemes de correu web de Pangea

Avisos

Us volem informar de canvis importants en els sistemes de correu web que estan operatius a Pangea.

-> El sistema de correu web Roundcube (webmail.pangea.org) serà actualitzat a la seva nova versió el proper 20 de març. Notareu que aquesta nova versió és lleugerament diferent de la que disposeu en aquests moments, per això s’han hagut de traspassar les vostres configuracions i llibreta de contactes.

Esperem que la nova versió solucioni alguns dels bugs que tenia l’actual, i que us aporti noves funcionalitats interessants.

-> El sistema de correu web IMP (correuweb.pangea.org), us hem de comunicar que el proper 20 de març es procedirà al seu tancament. El motiu és que la seva nova versió és molt diferent de l’actual i alhora molt similar a la nova versió del Roundcube, per això s’ha decidit unificar ambdós sistemes de correu web, per fer el seu manteniment més sostenible i estalviar recursos. A aquells que esteu utilitzant l’IMP i hi teniu llibreta d’adreces i filtres, estem veient les possibilitats de traspassar-les al Roundcube de manera el més automatitzada possible, però davant la seva dificultat, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres per poder fer el trapàs de manera manual si cal.

Esperem que el nou sistema de Roundcube us agradi i us vagi igual de bé que l’IMP, i esperem que les molèsties per aquest canvi siguin les mínimes possibles.

Moltes gràcies per la vostra comprenssió i col·laboració,

Salutacions,
L’Equip de Pangea

Public Money, Public Code (Campanya Diners públics, Codi públic)

Campanyes

Per què el programari creat amb els diners dels contribuents no s’allibera com a programari lliure?

Volem legislació que reguli que el programari finançat públicament pel sector públic es faci públic com a programari lliure o codi obert. Si són diners públics, el codi ha de ser públic.

El codi pagat per la gent ha d’estar disponible per a altres persones!

10/02/2018: Tasques de manteniment en el servidor web

Avisos

Hola a tots i totes,

Us escrivim per avisar-vos que aquest cap de setmana, el dissabte en horari nocturn, es faran unes tasques de manteniment en el servidor web de Pangea, degut a això el servei web es pot veure interromput en alguns moments.
En cas de que detecteu algun problema en alguna de les vostres webs us agrairíem que us possessiu en contacte amb nosaltres a suport@pangea.org per a poder fer les revisions pertinents.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.
Seguim treballant per millorar cada dia els serveis.

Salutacions,
L’Equip de Pangea

 

  • Categories

  • Etiquetes


  • javgen