Home » Què fem? » Recursos
Llistes de Correu
Una manera senzilla de difondre informació a través del correu electrònic. Ideal per a fer arribar un mateix missatge a moltes persones interessades en una mateixa cosa o per a compartir informació en grups de treball. Visita la pàgina principal de llistes públiques presents a Pangea per veure la relació de llistes actualitzada en temps real.
Agendes
On poder anunciar, compartir i conèixer tot tipus d’activitats de l’àmbit associatiu i d’organitzacions no governamentals i/o lucratives.

  • Agenda Enacció: agenda sobre tot tipus de convocatòries organitzades a Catalunya.
  • Educació per a la Pau y la Interculturalitat: agenda sobre tot tipus de convocatòries relacionades amb la Educació per a la Pau, el Desenvolupament i la Interculturalitat que forma part del portal educatiu Edualter.
Borsa de Treball
Per a enviar ofertes de treball i/o de voluntariat i també per a oferir-se o enviar currículums en els àmbits del treball associatiu i d’organitzacions no governamentals i/o no lucratives.
Bases de dades d’ONGs
Aquí podeu trobar una àmplia llista d’entitats del tercer sector endreçades pel seu àmbit de treball.
Edualter
Un espai per compartir recursos per a una educació transformadora per a un món més just.
Espai de dones(en remodelació)
Un espai democràtic que promou la igualtat d’accés de les dones a la informació, al coneixement i en particular a les TICs, potenciant les eines estratègiques necessàries.
Mirmiki-nube_petit Mirmiki
És un projecte d’emprenedoria d’un grup d’estudiants d’informàtica i telecomunicacions sorgit de la Universitat Politècnica de Catalunya amb la intenció d’apropar la informàtica i les noves tecnologies a tothom aliè a aquest món digital que necessiti un cop de mà per superar reptes i/o problemes tècnics i adquirir més destresa i eficàcia en el seu ús.
Des de Mirmiki s’ofereix una pacient i experimentada atenció a aquelles persones que necessiten ajuda amb les noves tecnologies. Els principals serveis són suport tècnic a domicili, classes particulars i tallers de noves tecnologies a Barcelona i metròpolis. A Mirmiki trobaràs un tracte proper que fomenta que els clients ens puguin preguntar qualsevol cosa i així perdre-hi la por. L’objectiu principal és facilitar la vida, almenys en l’àmbit digital.
Per aquells problemes que queden fora de l’àmbit de Pangea o que, de vegades, és difícil solucionar per telèfon, estem segurs que podreu trobar en ells una ajuda valuosa.
javgen