Mirmiki, l’informàtic de capcelera.

Publicat el10.03.2016 perlorena

A tots els socis i sòcies de Pangea us volem presentar Mirmiki. Pensem que el servei que ofereixen pot ser útil a molts socis de Pangea.

Mirmiki és un projecte d’emprenedoria d’un grup d’estudiants d’informàtica i telecomunicacions sorgit de la Universitat Politècnica de Catalunya amb la intenció d’apropar la informàtica i les noves tecnologies a tothom aliè a aquest món digital que necessiti un cop de mà per superar reptes i/o problemes tècnics i adquirir més destresa i eficàcia en el seu ús.

Des de Mirmiki s’ofereix una pacient i experimentada atenció a aquelles persones que necessiten ajuda amb les noves tecnologies. Els principals serveis són suport tècnic a domicili, classes particulars i tallers de noves tecnologies a Barcelona i metròpolis. A Mirmiki trobaràs un tracte proper que fomenta que els clients ens puguin preguntar qualsevol cosa i així perdre-hi la por. L’objectiu principal és facilitar la vida, almenys en l’àmbit digital.

A la seva web http://www.mirmiki.com trobareu en detall els serveis que ofereixen i diverses maneres de contactar amb ells o demanar informació.

Per aquells problemes que queden fora de l’àmbit de Pangea o que, de vegades, és difícil solucionar per telèfon, estem segurs que podreu trobar en ells una ajuda valuosa. 🙂

Salutacions,

L’Equip de Pangea

Deixa un comentari

Has d'estar identificat per deixar un comentari


javgen