Jornada “El preu del nostre consum: explotació humana i devastació ambiental”

Publicat el24.10.2017 perlorena

Dissabte, 11 de novembre, des de Justícia i Pau s’organitza la jornada “El preu del nostre consum: explotació humana i devastació ambiental”, en el marc de la campanya  #ConflictMinerals.
 
Aquesta jornada pretén analitzar de forma global el model socioeconòmic actual, basat en la sobreexplotació de recursos i persones, que genera la degradació d’ecosistemes, desigualtats socials insostenibles i tot tipus de vulneració de drets humans i conflictes socials i polítics.
 
Amb aquest objectiu, la jornada començarà amb una taula rodona que abordarà la problemàtica des de tres punts de vista diferents i complementaris.
Una de les persones convidades a la taula rodona és l’Abbé Aurélien Rukwata, mossèn i director de Justícia i Pau de Butembo (RDC). És doctor en teologia social i política per la Universitat de Lyon, director de la comissió diocesana de Justice et Paix i coordinador de l’Observatoire des ressources naturelles (ORN) de la Commission Episcopale pour la gestion des Ressources Naturelles (CERN).
Més informació a:
http://justiciaipau.org/85-portada/1950-preu-consum-explotacio-humana-devastacio-ambiental

Deixa un comentari

Has d'estar identificat per deixar un comentari


javgen