El Circuit Pangea, aquest dimecres a TV2

Publicat el20.06.2017 perlorena

El Circuit Pangea, aquest dimecres a TV2

Aquest dimecres 21 de juny sortim a la tele! Serà a les 19:30h a TV2, al programa Tinc una idea sobre Economia Circular, on hem participat explicant l’experiència del Circuit Pangea de reutilització de dispositius electrònics.

Un cop emès, el programa estarà disponible per descarregar aquí.

El Circuit Pangea forma part del projecte eReuse.org, que liderem des de Pangea i que promou el desenvolupament de recursos comunitaris per a la reutilització d’ordinadors, pantalles i equips informàtics.

Al projecte participen persones que fan donació dels dispositius digitals que no utilitzen; la Universitat Politècnica de Catalunya; entitats de l’ Economia Social i Solidària com Andròmines, Solidança i Alencop, que fan la posada a punt; Abacus i Donalo.org, que fan la distribució, i diverses escoles i entitats socials que reben i reutilitzen els dispositius.

A més de la reutilització i l’ús responsable, col·laboratiu i circular dels dispositius digitals, al circuit Pangea es garanteix que els dispositius han estat posats en circulació per entitats sense ànim de lucre i s’informa del impacte social i el reciclatge al final del seu ús.

Deixa un comentari

Has d'estar identificat per deixar un comentari


javgen