Xerrada sobre serveis i xarxes d’internet, telefonia i telecomunicacions ètics i solidaris a la #Tecnofesc

Avisos, Campanyes

Desconnecta't de les multinacionals !

El proper 21 d’octubre a les 17:30h, Pangea.org, serveis d’internet ètics i solidaris; la xarxa de propietat i gestió comunitària d’internet Guifi.net/eXO i Som Connexió, cooperativa de telefonia mòbil ètica i solidària coorganitzem uhttps://exo.cat/na xerrada sobre serveis i xarxes d’internet, telefonia i telecomunicacions ètics i solidaris a la #Tecnofesc, l’espai d’alternatives tecnològiques de la #FESC2017 (IV Fira d’Economia Solidària de Catalunya). Us convidem a assistir-hi i donar-li difusió.

 

Serà una xerrada sobre consum conscient, responsable i transnsformador en l’àmbit de la telefonia, internet i les telecomunicacions, amb la participació de Leandro Navarro, de la Junta de Pangea; Roger Baig, de la xarxa de propietat i gestió comunitària d’internet Guifi.net /eXO i Bernat Alcolea, de Som Connexió, cooperativa de telefonia mòbil ètica i solidària. Coneixerem els principis i pràctiques de funcionament de les xarxes d’internet i telecomunicacions obertes, lliures i neutrals i com posar-les al servei de la comunitat de persones usuàries, la societat i el medi ambient. A més, presentarem una oferta de promoció conjunta amb totes dues entitats que ofereix a persones i organitzacions la possibilitat de contractar serveis d’internet, telefonia i telecomunicacions a preus populars .

 

 

AVÍS: Dissabte 14/10/2017 – Tasques d’actualització del servidor de bases de Pangea

Avisos

Hola a tots i totes,

Us escrivim per avisar-vos que aquest cap de setmana, el dissabte en horari nocturn, es faran una sèrie de canvis i actualitzacions al servidor de bases de dades de Pangea.
En cas de que detecteu algun problema en alguna de les vostres webs us agrairíem que us possessiu en contacte amb nosaltres a suport@pangea.org per a poder fer les revisions pertinents.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.
Seguim treballant per millorar cada dia els serveis.

Salutacions,
L’Equip de Pangea

 

 

Internet Censorship in Catalonia

Avisos

Electronic Frontier Foundation has published this article No Justification for Spanish Internet Censorship During Catalonian Referendum about the Internet censorship in Catalonia

https://www.eff.org/deeplinks/2017/10/no-justification-spanish-internet-censorship-during-catalonian-referendum

The Open Observatory of Network Interference (OONI) has published this detailed and measurement-based report that shows the level of intervention in the Catalan Internet in the recent days.

https://ooni.torproject.org/post/internet-censorship-catalonia-independence-referendum/

  • Categories

  • Etiquetes


  • javgen