25 Aniversari de Tamaia

Publicat el24.10.2017 perlorena

CROWDFUNDING

Tamaia engega un crowdfunding per finançar un nou grup d’escriptura terapèutica com a eina dins del procés de recuperació de dones que pateixen violència masclista. La campanya està activa a la plataforma Goteo.org i us animem a recolzar-la i difondre-la: http://goteo.cc/tamaia

L’any 2004 un grup de dones de Tamaia va proposar fer un taller d’escriptura per denunciar sense paliatius la violència masclista a que havien estat sotmeses i per obrir noves finestres a la llum i a la confiança. Les animava la necessitat d’una revisió profunda sobre la pròpia vida, els patrons mentals, el sentit de l’amor i de la família i un llarg etcètera. Fruit d’aquest primer taller van editar, junt amb Icària Editorial, el llibre ‘Ni príncipes ni perdices. Set històries de dones que diuen prou’, que recull els textos de totes les dones del grup.

Enguany a Tamaia, coincidint amb el seu 25è aniversari, volen ampliar l’experiència amb un nou grup i amb noves idees, oferint a les dones que pateixen una situació de violència una eina més per nodrir els seus processos de recuperació. El taller d’escriptura de Tamaia resulta terapèutic en dos sentits:

– pel fet de ser grupal i basar-se en el compartir i el suport mutu,

– pel fet d’usar una eina creativa, l’escriptura, per expressar, vehicular, organitzar i prendre consciència de les emocions i experiències viscudes.

Necessiten recaptar 13.200€ abans de l’1 de desembre, si no el taller no es podrà realitzar. Qualsevol ajuda, per petita que sigui, és molt valuosa.

25 ANIVERSARI


A banda, us convidem a celebrar junt amb Tamaia Viure Sense Violència els seus 25 anys. Tamaia va néixer l’any 92 amb la creació d’un grup d’ajuda mútua per a dones maltractades. Després van obrir el grup a altres dones afectades i van crear un espai d’informació sobre la Violència Familiar. Des de l’any 2006 són cooperativa perquè el cooperativisme comparteix valors del feminisme: igualtat, cooperació, autonomia, compromís.

Podeu apuntar-vos i difondre l’event de facebook: bit.ly/25AnysDeSororitat

Deixa un comentari

Has d'estar identificat per deixar un comentari


javgen